Cum sa gasesti cadoul perfect

Published on

Gasirea unui cadou pentru cei dragi poate fi o sarcina stresanta, daca nu stii de unde sa incepi cautarea. Perioada dinaintea sarbatorilor de iarna este pentru majoritatea oamenilor cea mai agitata perioda a anului, in special daca lasa achizitionarea cadourilor pe ultima suta de metri. Dupa cativa ani in care am adoptat si eu aceeasi tehnica, mi-am dat seama ca cea mai frumoasa perioada a anului trece pe langa mine aproape neobservata. E simplu sa fii efficient in achizitionarea cadourilor, fie ca e Craciunul, ziua de nastere sau de nume.

In primul rand, eu am inceput sa ma pregatesc din timp pentru perioadele cadourilor. Daca ma plimb printr-un magazin si vad un tricou care i s-ar potrivi de minune celui mai bun prieten al meu, il cumpar si il pastrez pentru o ocazie speciala.

Daca e deja prea tarziu pentru asta, gandeste-te la ceva personal care va leaga. De exemplu, o excursie la munte in care sarbatoritul sau sarbatorita nu si-a luat haine sufficient de groase iti sugereaza ca un hanorac calduros este un cadou potrivit.

Alteori, poti incepe cu o lista de lucruri pe care le stii despre persoana in cauza. Un cadou personal si amuzant va avea intotdeauna success si va fi un lucru de care va veti aminti mult timp. Daca sunteti prieteni buni si stii ca nu ii plac filmele horror, impacheteaza-I cadoul in carcasa unui astfel de film.

Si recreerea unor amintiri placute poate fi un cadou minunat. Poti sa cauti jucaria lor preferata de cand erau mici, sau sa le revopsesti bicicleta in culorile celei din copilarie. Posibilitatile sunt nelimitate, insa alegerea ar trebui sa fie simpla sis a nu stai prea mult pe ganduri. Un brainstorming de cateva minute ar trebui sa fie suficient.

Daca nu te poti gandi la nimic de care ar putea avea nevoie, fa-le o surpriza! Un cadou nu trebuie sa fie neaparat un lucru material. O excursie de o zi la mare, la munte sau in locul lor preferat poate insemna mai mult decat cel mai scump cadou primit in acel an. Important este sa transformi experienta zilei de nastere intr-un eveniment.

E stiut deja ca incarcatura emotionala a unui cadou e mult mai importanta decat cadoul in sine. Unele persoane prefera sa compuna o melodie, sau sa deseneze ceva simbolic si sugestiv in favoarea unui cadou achizitionat din magazine. Din punctul meu de vedere, aceste cadouri sunt mult mai bine primite decat cadourile clasice, intr-o cutie si cu o funda, pentru ca arata interesul real pentru persoana lor.

Indiferent de ce cadou doriti sa oferiti, cel mai important lucru este sa petreceti timp de calitate impreuna cu persoana sau persoanele respective, pentru ca odata cu trecerea anilor valoarea lucrurilor materiale paleste. Amintirile sunt, la urma urmei, cele care conteaza cu adevarat.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post